2019-10-22 08:20:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jobban tenné, ha valakivel megosztaná bánatát

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Mars az ön uralkodó planétája szextilt alkot a Holddal, ez növeli az önbizalmát, vágya van arra, hogy szeretteivel harmóniában töltse az időt. Nyugodtan támaszkodhat ösztöneire, most jól reagál a versenyhelyzetekre is. A mai napon elmélyülnek az érzései.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a hetedik sorsterületen tartózkodik kellemesen fényszögelve, a szerelmi és romantikus ügyei most kedvezően alakulnak. Élvezheti a boldog társasági eseményeket. Bármilyen szépségápolási kezelés ma többszörösen hat!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ön uralkodó planétája a hatodik sorsterületen halad át, ha ön reklámozással vagy médiával foglalkozik, nagyon jó hatással van ez a konstelláció a munkájára. Ha szellemi kihívások érik a mai nap folyamán, akkor azzal könnyedén megbirkózik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a nagyvonalú Oroszlán jegyében kvadrátot alkot a Vénusszal, ez némi túlkapásokra sarkallja önt anyagi értelemben. Lehet, hogy nem feltétlenül önmagára költi a pénzt, hanem szeretteire, mégis ön és kedvese között feszültség támad az anyagiak területén.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át: ön nagyon jó hangulatban van, és optimista kilátása miatt élvezi más emberek támogatását. Időszerű lehet egy új projekt indítása, vagy valamilyen frissítés az életében.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki ma mélyen megbántotta önt, és nem meri senkinek sem kiönteni a szívét, ezért kissé befele forduló hangulatban van. Jobban tenné, ha valakivel megosztaná bánatát, könnyebb lenne a lelkivilágának, ha nem fojtaná magába a sérüléseket.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a második sorsterületen áthaladva trigont kap a Neptunusztól a hatodik életterületről. Ez nagyon kellemesen befolyásolja a pénzügyeit, olyan jutalmat kaphat, amire nem számított, és a munka, amit végzett érte, önnek nem jelentett plusz feladatot.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A hetedik sorsterületén hátráló mozgásban lévő Uránusz egy időzített bomba. Ön a feszültséget úgy vezeti le, hogy nem sokat beszél párjával, és ha lehet, a legkevesebb időt tölti otthon. Ez egy nehéz időszak, csak a tudatosság segíthet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Inkább magabiztos, semmint önző hozzáállásának köszönhetően ma sokkal könnyebben szerezhet támogatókat, vagy pénzügyi segítséget az új tervei megvalósításához. Jó alkalom a jövőtervezéshez és, hogy megtegye a kezdőlépéseket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Magabiztossága most szilárd, és a mai napon sokra viheti, szinte bármit elérhet, amit kigondolt. Ragadja magához a kezdeményezést, és tegyen eleget feladatainak. Önbizalmával másokban is bizalmat ébreszthet önmaga iránt.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ugyanúgy tud dolgozni egyedül is, mint csoportban, de mindenképpen szüksége lesz bizonyos szintű függetlenségre. Délután mindenképp menjen el sportolni!


Halak: II. 19. - III. 20.

Pénzügyileg ma nagy szerencse érheti, ha utána jár a dolgoknak, főleg művészet terén. A mai nap kiváló időszak az alkotásra is, a Vénusz-Neptunusz konstelláció előhívja ma önből a kreativitást, és a szerelemre is kedvező időszakot jelez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: